video liikuttaa ja pistää miettimään

Hyvä video voi nostattaa käsikarvat pystyyn, tuoda hymyn huulille tai kyyneleen silmään, ja kaikki tämä voi tapahtua jo sekunneissa. Siinä piilee videon voima.

Useimmat ostopäätöksemme ovat pohjimmiltaan tunnevetoisia. Ilman tunnetta ei olisi ostamisen houkutusta. Videotuotanto kertoo palvelustasi tai tuotteestasi nimenomaan sellaisessa muodossa, joka herättää tunteita. Onnistunut video kutittelee ihmistä juuri oikeasta kohdasta, jolloin hän haluaa ostaa – joko tuotteesi tai ajatuksesi.

Videotuotanto on yhtäaikaa sekä tiedettä että taidetta. Onnistunut toteutus vaatii ymmärrystä molemmista.

Videolla voit naulita potentiaalisen asiakkaasi huomion, houkutella hänet vierailemaan verkkosivullasi ja opettaa hänelle kuinka tuotteesi tai palvelusi toimii.

Haluatko oppia, kuinka tämä kaikki tapahtuu videolla?

60-30-15

60-30-15 on videopakettimme, joka sisältää kolme eri mittaista videota: 60 sekuntia, 30 sekuntia ja 15 sekuntia. Se on palvelu, joka sopii markkinointia erityisen hyvin taitaville yrityksille tai joilla on hyvä yhteistyökumppani.

  • 15 sek – Käytetään maksetussa mainonnassa. Herättää katsojan huomion ja ohjaa liikennettä laskeutumissivulle.

  • 60 sek – Löytyy laskeutumissivulta. Kertoo katsojalle, mistä tuotteessasi tai palvelussasi on kyse ja mitä hyötyä siitä on.

  • 30 sek – Käytetään uudelleenmarkkinoinnissa (remarketing). Muistuttaa katsojaa tuotteestasi tai palvelustasi ja ohjaa takaisin laskeutumissivulle.

Suosittelemme 60-30-15-videopakettia konversio- ja rekrykampanjoissa. Eli kun haluat myydä jotain, kerätä liidejä tai rekrytä henkilön tiettyyn positioon, kysy meiltä tästä palvelusta.

60-30-15.jpg

Mitä videolla voi tehdä?

  • Videotuotannolla voit naulita asiakkaasi huomion ja houkutella hänet verkkosivullesi.

  • Voit kertoa uudesta tuotteestasi tai palvelustasi helposti ymmärrettävässä muodossa. Tai brändätä vanhan tuotteesi uudelleen.

  • Videolla voit viedä rekrykampanjasi kaikkien ruuduille ja erottua kilpailijoistasi.

  • Videotuotannolla voit raottaa esirippua yrityksesi kulttuuriin ja esitellä heimosi ylepästi koko maailmalle.

  • Verkkokauppa voi opettaa videolla asiakkaalleen, kuinka tuote toimii.

Formaatteja löytyy joka lähtöön. Video voi olla keskusteluohjelma, videoblogi tai vaikkapa dokumentti asiasta, mikä on yrityksellesi tärkeää. Vain mielikuvitus on rajana.

Video osana markkinointia

Tänä päivänä jokainen haluaa videoita. Olisi kuitenkin valheellista väittää, että video on aina paras tai tehokkain markkinoinnin muoto. Kyse on aina kokonaisuudesta.

Ajattelemme sisällöntuotantoa seuraavasti: Teksti on parhaimmillaan jakamaan tietoa ja faktoja. Video on parhaimmillaan herättämään tunteita. Kuva on parhaimmillaan kiinnittämään välittömän huomion. Näin yksinkertaistaen.

Kaikkia yllämainittuja median muotoja kannattaa hyödyntää osana kokonaisuutta, jos se suinkin on mahdollista. Nykyään listaan voi lisätä myös audion eli käytännössä podcastit, joiden kulutus on arkipäiväistynyt. Ihmiset kuuntelevat enemmän puhetta.

Mitä tulee yksittäisiin postauksiin ja kampanjoihin, suosittelemme useimmille asiakkaillemme, että viestin “älyllinen sisältö” kirjoitetaan tekstimuotoon. Ihminen on taitava silmäilemään tekstiä ja poimimaan sieltä oleellisen. Videossa sen sijaan kannattaa keskittyä näyttämään asioita, jotka liikkuttavat, tuntuvat joltakin.

Kun onnistut kommunikoimaan yleisösi kanssa tällä tavalla, monimediaisesti, saat viestisi paremmin perille, jäät paremmin mieleen ja todennäköisemmin myös saavutat sen mitä haluat.

Jos haluat kuulla lisää tuotteistamme, täytä alla oleva lomake. Soitamme sinulle ja selvitetään yhdessä voimmeko edeusauttaa videolla menestymistäsi!


 

OTA YHTEYTTÄ

Jätä viesti ja me olemme sinuun yhteydessä. Katsotaan voimmeko videoilla edesauttaa menestymistäsi.