VAIKUTA VIdEOLLA

 
jon-flobrant-1IN9WyQp56A-unsplash 2.jpg
 

liikuta asiakastasi videolla

Videossa on voimaa. Videotuotannolla voit naulita asiakkaasi huomion, houkutella hänet verkkosivullesi ja opettaa hänelle kuinka tuotteesi tai palvelusi toimii. Videolla voit tehdä yrityksestäsi houkuttelevan niin asiakkaillesi kuin potentiaalisille työntekijöillesi.

 
 

teemme videoita nettiin.

Katso lisää työnäytteet-sivulta.

Nordic Business Forum SWE 2019

Alexandria Pankkiiriliike - rekry 15 sek

24Rent - 15 sek Facebook-mainos

Lempi Terveyspalvelut - asiakaskokemus

Alexandria Pankkiiriliike - kickoff

MVision AI - Brändivideo

 

ASIAKKAITAMME

 
 
 

BLOGI

 
 
 
black-bg.jpg
 

 Lataa opas
“Myy Videolla”

Täytä allaoleva kaavake ja niin pääset lataamaan oppaan.

 

MYY VIDEOLLA -oppaasta opit mm:

  1. Kuinka käytimme videoita hyväksi siinä, että pääsimme neuvottelemaan 600 m€ vaihtavan yrityksen markkinointijohtajan kanssa, vaikka yrityksemme oli vasta perustettu.

  2. 9 yleisintä videotyyppiä, joita jokainen yritys voi tuottaa

  3. Näin käsikirjoitat videon vaihe vaiheelta

  4. Millainen video toimii missäkin kanavassa ja miten julkaisukanava täytyy huomioida käsikirjoituksessa?

  5. Musiikin käyttö videoissa – mistä löydät musiikin videoihisi?

  6. Kuinka lisäät tekstitykset videoosi?

myy-videolla-ipad-small.png
 
Name *
Name
 
 
 
 

 yritysVideo herättää tunteita ja pistää miettimään

Useimmat ostopäätöksemme ovat pohjimmiltaan tunnevetoisia. Ilman tunnetta ei olisi ostamisen houkutusta, halua. Yritysvideo kertoo palvelustasi tai tuotteestasi nimenomaan sellaisessa muodossa, joka herättää tunteita – ja pistää miettimään.

Mitä videolla voi tehdä?

Videolla voit naulita potentiaalisen asiakkaasi huomion, houkutella hänet vierailemaan verkkosivullasi ja opettaa hänelle, kuinka tuotteesi tai palvelusi toimii.

Videolla voit antaa lentävän lähdön uudelle tuotteellesi tai brändätä vanhan uudelleen. Videolla dominoit rekrymarkkinoilla ja herätät talentin huomion. Tai voit raottaa esirippua yrityksesi kulttuuriin ja esitellä heimosi kaikille – ja näin vahvistaa luottamusta yritykseesi.

Formaatteja on monia. Video voi olla keskusteluohjelma, videoblogi tai vaikkapa dokumentti asiasta, mikä on yrityksellesi tärkeää. Vain mielikuvitus on rajana.

 
 

tutustu palveluihimme

 
ken-suarez-dqRdtm2spBk-unsplash.jpg
 

Näin videotuotanto syntyy

1 tuotantosuunnitelma

Tavoitteenasettelu on tärkein vaihe suunnittelussa. Sen myötä laadimme tuotantosuunnitelman, päätämme ketä kuvataan, missä ja milloin, ja ketä videolla halutaan tavoittaa.

Kun tuotantosuunnitelma on selvä, videot käsikirjoitetaan, aikataulut lukitaan, videon taustamusiikki valitaan jne.

2 Kuvaus ja videotuotanto

Tämän jälkeen alkaa tuotanto. Toisinaan kuvauspäivät ovat hyvin hektisiä. Yleensä päiviin sisältyy useiden haastattelujen ja tapahtumien kuvaamista. Kuvaukset ovat kuitenkin aina huippuhauskoja ja myös tärkeitä päiviä, jolloin me ja asiakkaamme tapaamme. Muut työvaiheet eivät vaadi meiltä toistemme läsnäoloa tai yhteisiä aikatauluja.

3 Jälkituotanto

Kuvauspäivän jälkeen alkaa  videon jälkituotanto. Se on meille suurin työvaihe. Tämä tarkoittaa kaikkea aina videon leikkaamisesta värimäärittelyyn, äänisuunnitteluun, erikoistehosteisiin ja tekstitykseen.

Sinulla on käytössäsi kaksi kommentointikierrosta, joissa käymme yhdessä koko videon läpi ja teemme tarvittavat hienosäädöt ja muutokset.

Lopputuloksena syntyy valmis videotuotanto.

4 Palautteenanto

Noin kuukausi videotuotannon valmistumisen jälkeen on hyvä käydä läpi, kuinka onnistuimme tavoitteissamme. Kuinka hyvin tulokset vastasivat asetettuja tavoitteita ja mitä opimme tästä kaikesta. Rekfeltoinnin avulle opimme, kuinka voimme yhdessä jatkossa tuottaa entistä parempia tuloksia ja tehdä entistä vaikuttavampia videoita juuri sinulle.

 

Näin pääset alkuun

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevasta lomakkeesta. Soitamme sinulle ja selvitetään yhdessä, voimmeko edesauttaa videoilla menestystänne.

Koko videotuotantoon, käsikirjoituksesta valmiiseen videoon, on järkevä varata aikaa noin kuukausi. Toki video on mahdollista saada tarvittaessa nopeamminkin. Esimerkiksi tapahtumavideot ovat asiakkaillamme jakelussa jo tapahtumaa seuraavana päivänä. Budjettia videotuotantoon kannattaa varata vähintään 3,5K euroa.